Την Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών «ΑΓ. ΑΓΑΠΗΤΟΣ» επισκέφθηκε, ο κ. Νικόλαος Ανδρ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής κ. Εμμανουήλ Χριστοδουλάκη και τον εκπρόσωπο τύπου κ. Παύλο Χρηστίδη

papandreou

Την Βιβλιοθήκη της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών «ΑΓ. ΑΓΑΠΗΤΟΣ» επισκέφθηκε το μεσημέρι 5ης Φεβρουαρίου 2019, ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Νικόλαος Ανδρ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από το Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής κ. Εμμανουήλ Χριστοδουλάκη και τον εκπρόσωπο τύπου κ. Παύλο Χρηστίδη καθώς και τοπικούς συνεργάτες τους. Τους υποδέχθηκε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος επεφύλαξε ως έκπληξη να παρουσιάσει στον κ. Παπανδρέου τα φυλασσόμενα στη Βιβλιοθήκη Πρακτικά του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το έτος 1909 και συγκεκριμένα αγορεύσεις του παππού του Γεωργίου Παπανδρέου το 1933.

Ο κ. Παπανδρέου ικανοποιήθηκε από τον αριθμό και το υψηλό επίπεδο των βιβλίων, έδειξε δε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το «Γλωσσάρι του Βροντάδου» του κ. Αριστείδη Ζαννίκου, αντίτυπο του οποίου του εδώρισε ο Σεβασμιώτατος.

Σε όλους τους επισκέπτες ο Σεβασμιώτατος εδώρισε D.V.D. με θρησκευτικούς προορισμούς της Χίου, καθώς με μία έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τα μνημεία της Χίου από το 6.000 π.Χ. έως σήμερα, επιμέλεια της κ. Αθηνάς Λουτράρη.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

© ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ

 


Εκτύπωση   Email