Ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Σωματείου Οικοδόμων Χίου

Τον επί σειρά ετών πρόεδρο του εργατικού κέντρου αλλά και τέως Νομαρχιακό και Δημοτικo Σύμβουλο, συνταξιούχο οικοδόμο Γιώργη Μακκά, τίμησε το απόγευμα της Παρασκευής (27.01.2012) στο εργατικό κέντρο, κατά τη διάρκεια κοπής Βασιλόπιτας, ο σύλλογος Οικοδόμων Χίου.

Ο κ. Μακκάς, 82 ετών σήμερα, εμφανώς συγκινημένος για την μεγάλη τιμή, θυμήθηκε στιγμές από την οργανωτική πορεία του σωματείου  και αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τον παρόντα στην εκδήλωση Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου, που από τον πρώτο χρόνο της ποιμαντορίας του βρίσκεται κοντά στο χώρο της εργατικής τάξης. Ο πρόεδρος του Υπεροργανισμού του Δήμου Μικές Γιαννάρας που απέδωσε την πλακέτα τόνισε οτι πρόκειται για μια ξεχωριστή τιμή σ’ ένα σημαντικό άνθρωπο, στο πρόσωπο του οποίου τιμάται ο κάθε απλός οικοδόμος που δίνει καθημερινά τη μάχη για το μεροκάματο σε μια περίοδο που η δουλειά στην οικοδομή έχει πέσει κατακόρυφα.

Το σωματείο τίμησε επίσης τους, επί σειρά ετών οικοδόμους συνδικαλιστές, Νίκο Παυλιδάκη και δυο που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή νεόι μάλιστα, τον Γίαννη Ανδρεαδάκη και Κώστα Φράγκο, τα πλακέτες των οποίων παρέλαβαν τα παιδιά τους.

Πηγή: www.tvpatrida.gr


Εκτύπωση   Email